Besök Smarta Fabriker på Svenska Mässan

Den 9-11 oktober kommer hela fabriken samt utställningen med tolv upplevelsebaserade workshops vara på plats på Svenska Mässan i samband med industrimässorna Scanautomatic och ProcessTeknik.

2018-09-18 |

Tillsammans med Yrkeslandskampen har Smarta Fabriker 400 m2 med aktiviteter inne på industrimässorna Scanautomatic och ProcessTeknik. Fyrtio studerande från yrkeshögskola och gymasiet kommer jobba som guider i Smarta Fabrikers monter och ta hand om besökarna när de provar AR/VR, monterar VR-glasögon, träffar kollaborativ robot, gör kvalitetskontroll med AI m.m.

- Det kommer bli en fantastisk mötesplats och yta för att lära sig mer om industriell digitalisering säger Johan Bengtsson som är projektledare för Smarta Fabriker.

I montern kommer även edig som är en webbaserad kunskapsplattform att ha en yta. Vill du se vad Smarta Fabriker lagt upp i edig kan du gå in på länken.

- Kul är även att vi har med en skola från Munkedal som bygger en processfabrik, fortsätter Johan. På mässan kommer de börja montera ihop anläggningen inför publik och de tar gärna input från branschen.

Scanautomatic och ProcessTeknik är den ledande mötesplatsen för framtidens automation och processteknik i Norden. Vill du skriva ut en entrébiljett kan du göra det här.